عزتالله اکبری با تأکید بر توسعه بخش خصوصی در کشور اظهار داشت: توسعه بخش خصوصی براساس سیاستهای اصل 44 قانون اساسی که از ابتکارات مقام معظم رهبری است، انجام میشود.
وی با تأکید بر انجام اصلاحات ساختاری در حوزه صنعت کشور افزود: کمیسیون صنایع مجلس به دنبال رفع مشکلات ساختاری بخش صنعت است.
اکبری گفت: این کمیسیون تلاش میکند تا مقررات دست و پاگیر را حذف کرده و در صورت لزوم مقررات و قوانین مورد نیاز را وضع کند.
وی یادآور شد: هر قانونی که وضع میشود باید در خدمت صنعت و تولید کشور باشد.
اکبری تصریح کرد: وجود نظامهای جامع بانکی، تعرفه، مالیات، بیمه و تأمین اجتماعی برای رفع مشکلات ساختاری صنعت کشور لازم است.
وی با بیان اینکه سیستم بانکی ما عقب است، گفت: در حال حاضر سیستم بانکی پاسخگوی نیاز کشور نیست، هیچ جای دنیا سیستم بانکی اظهار نمیکند که سقف ما برای ارائه وام پر شده است.
رئیس کمیسیون صنایع مجلس افزود: ایران خودرو نیز باید با توجه به ساختار خود به بررسی و حل مشکلات محصولات خود بپردازد.
وی بر رونق قطعه سازی در استان تأکید و گفت: شرکتهای خودروسازی باید به نقطهای برسند که بتوانند با رقبای خود رقابت کنند.
اکبری با اشاره به تنوع محصولات، افزایش ایمنی و کیفیت محصولات داخلی خودرو و قطعات تصریح کرد: شرکتهای خودروسازی با برقراری ارتباط با شرکتهای خارجی باید به ارتقای دانش و اطلاعات خود بپردازند./صنایع نیوز
عزت الله اکبری در جمع خبرنگاران در ساری اظهار داشت: در سه دهه گذشته و چهار برنامه پشت سرگذاشته شده در قالب قانون و مصوبه ای مازندران به عنوان قطب کشاورزی معرفی و متاسفانه به توسعه صنعت در این استان هیچ توجه ای نشد.
وی با انتقاد از این موضوع افزود: مسئولان در حالی مازندران را قطب کشاورزی معرفی می کنند که متاسفانه در همین بخش کشاورزی صنایع وابسته به آن که یکی از ضروریات است وجود ندارد.
اکبری عنوان کرد: اکنون بسیاری از محصولات تولیدی و کشاورزی مازندران در سایر استان های کشور فرآوری می شود.
رئیس کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تمام مسئولان کشوری و حتی استانی که می خواهند به مازندران نگاه و توجه ویژه ای داشته باشند باید جبران این 30 سال کم کاری را انجام دهند.
اکبری با بیان اینکه هم اکنون در مازندران بسیاری از مواد اولیه واحدهای صنعتی و معدنی، نیروی کار ماهر و سرمایه گذاری بخش خصوصی هم وجود دارد از مسئولان خواست بیش از این فرصت سوزی نکنند و به فکر جبران عقب ماندگی صنعتی مازندران باشند.
اکبری با اشاره به اینکه توجه به مسائل زیست محیطی و حفظ آن در مازندران و منابع طبیعی بسیار ضروری و مهم است گفت: متاسفانه بسیاری از مسئولان طرح همواره مسائل زیست محیطی و بهانه های متعدد فقط کم کاری های خود را در توسعه استان نشان می دهند و به آن دامن می زنند.
وی یادآور شد: اکنون در مازندران توجه به صنایعی همچون نانو فناوری، الکترونیک و برخی صنایع پیشرفته که کمتر باعث آلودگی محیط زیست و منابع طبیعی می شود می توان بسیاری از خلاهای توسعه صنایع در مازندران را جبران کرد.
نماینده مردم قائم شهر، جویبار و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی پیوند میان صنعت و دانشگاههای مازندران را در این مقطع بسیار ضروری خواند و گفت: این پیوند باید در دانشگاههای استان ایجاد شود تا بتواند خدمات فنی و مهندسی به سایر مناطق کشور ارائه نماید.
وی تاکید کرد: خوشبختانه دولت و مجلس در این بخش همفکر هستند و از پیوند میان صنعت و دانشگاه به شدت حمایت می کنند.
رئیس کمسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه با بیان اینکه متاسفانه صنعت و تولید در کشور ما تنها هستند از نبود نظام جامع در بخش های مختلف خدماتی کشور انتقاد کرد و افزود: در کشور ما نظام جامع مالیات، بیمه، تامین اجتماعی و اقتصادی و سایر بخشها وجود ندارد و این یکی از مهمترین مشکلات موجود است.
اکبری خاطر نشان کرد: اصلاح قانون سرمایه گذاری در کشور اکنون با مشکل مواجهه است و اگر بخواهیم از فرصت های بین المللی استفاده کنیم باید به این زیرساختها توجه شود.